Valorisatie van metaalafval

Om de maalresten van metalen afval te valoriseren, ontwikkelt en industrialiseert B.R.MET innovatieve verwerkingsprocessen. Doelstelling: u kwaliteitsvolle grondstoffen leveren die afkomstig zijn van de recyclage van ferro- en non-ferrometalen, plastic, …

Het ingezamelde materiaal wordt zorgvuldig gesorteerd en klaargemaakt om aan uw vereisten te voldoen. Dankzij onze nabijheid kunt u met ons contact opnemen voor elke specifieke vraag (niet-standaardmateriaal, speciale eigenschappen, enz.) en helpen we u verder of verwijzen we u door naar een bevoegde partner.

Koperkorrels

Dankzij ons team dat gespecialiseerd is in het maken van koperen kabels en afval, kunnen we ook koperkorrel (A1) en alle andere soorten koperkorrels produceren. Dankzij onze installaties en knowhow kunnen we op maat werken en u een gepersonaliseerde dienst verlenen.

Plastic korrels

We hebben sterke vooruitgang geboekt qua onderzoek en ontwikkeling op het vlak van plasticverwerking, waardoor we vermalen plastic verkregen met minder dan 1% metaalresten.

Wilt u meer weten over de valorisatie van metaalafval en doorverkoop van grondstoffen ?