Een familiebedrijf om uw metaal te recycleren en te herwaarderen

B.R.MET (Brussels Recycling Metal SA) werd in 2003 opgericht door de familie Huntz-Vandenbossche en is in het Brussels Gewest marktleider in de recyclage van elektrische en elektronische apparaten, evenals voor het vermalen van kabels.

Alle soorten metaalafval die bij ondernemingen en particulieren zijn gekocht, worden handmatig ontmanteld en ter plaatse gesorteerd, om vervolgens te worden gerecycleerd voor hergebruik door fabrieken en gieterijen.

 
 

B.R.MET is trots dat het met zijn expertise de volgende certificaten heeft behaald :

Voortdurend innoveren met het oog op een optimaal recyclageproces van afval

BRMet innove constamment ses machines et son processus afin d'optimiser le recyclage des déchets

Brussels Recycling Metal combineert de kennis en knowhow in de familie met een constante zoektocht naar nieuwe technologieën en innovaties om het recyclage- en verwerkingsproces te verbeteren. Met gemiddeld 25 miljoen ton plastic afval per jaar in Europa alleen is het aan ons om oplossingen te vinden voor de recyclage van dit afval. We investeren dan ook in de zoektocht naar de beste technologieën om de handmatige en mechanische verwerking te optimaliseren en om plastic te recycleren.

 

Personeel met een beperking

B.R.MET doet sinds 2009 een beroep op de beschutte werklplaats APAM voor een deel van de demontage van AEEA. De teams van B.R.MET en APAM werken samen om de beste oplossingen te vinden voor de demontage van elektrisch en elektronisch afval, zowel in bedrijven als thuis.

L'équipe de Brussels Recycling Metal responsable du démontage des DEEE