Herwaardering van afval van metalen en verkoop van grondstoffen

Om de afvalresten door versnippering van metaalafval te valoriseren, ontwikkelde B.R.Met innovatieve behandelprocessen. Het doel hiervan zijnde het kunnen aanleveren van kwalitatief hoogstaande grondstoffen komende uit recyclage van ferro en non-ferro metalen en AEEA. Het verzamelde materiaal wordt op rigoureuze wijze behandeld teneinde aan uw eisen te voldoen. Dankzij onze structuur die steunt op de nabijheid kunt u ons voor iedere specifieke aanvraag contacteren (buitengewoon materiaal, speciale kwaliteit, etc.) en helpen wij u verder of verwijzen wij u door naar een geschikte partners.

Kopergranulaat

Dankzij onze gespecialiseerde ploeg opgeleid voor het shredderen van kabels en koperafval, zijn wij in staat om onder andere kopergranulaat type A1, alsook tal van andere soorten kopergranulaat, te produceren. Onze infrastructuur en knowhow staan ons toe om à la carte te werken en dus een gepersonaliseerde dienst te leveren.

Granule de cuivre A1 et autres

Plastiekgranulaat (PVC en AEEA)

Granules de PVC.jpg

Onze infrastructuur is in overeenstemming met de nieuwe recyclagetechnologieën. Dankzij de geboekte vooruitgang in het onderzoek naar de verwerking van plastiek uit AEEA zijn wij in staat om plastiekgranulaat te leveren met 1% onzuiverheden.